Smarta myggnät för fönster

Det är inte fel att satsa på myggnät för fönster, om du ofta har dem öppna om sommaren. När det gäller myggnät till era fönster, så finns det att hitta hos JW Nordic. Det är en form av insektsgardin kan man säga och ett modernare myggnät.

Det är ju så att idag vill ju de allra flesta av oss kunna ha dörrar och fönster öppna om sommaren. Det utan att det kommer in en massa ovälkomna insekter och småkryp. Det är då smart att sätta upp ett myggnät, som är diskret, så väl som praktiskt.

Enkelt myggnät till fönster

Idag är det rätt många som föredrar att ha myggnät för fönster som är diskreta, i bra kvalitet samt att de även ska vara lätta att hantera. Tidigare var myggnäten som fanns både opraktiska och fula. Idag finns det dock smartare myggnät att använda. Innan du väljer, kolla av hur dina fönster öppnas, om det är inåt eller utåt. Det för att välja rätt monteringsalternativ.

En insektsgardin, det påminner om en rullgardin fast med insektsnät. Den kan du dra upp och ner som du vill. Den sitter i en diskret aluminiumprofil längs med fönstret så att det sluter helt tätt. När den inte används, så är det bara att dra upp den i kassetten igen.

Fördelar med att skaffa en insektsgardin

Det finns många fördelar med att skaffa ett myggnät till era fönster. Den största fördelen är att den är diskret samt att den är lätt att hantera. Den sitter där den sitter, men utan att den stör eller att man tänker på att den finns där.

Posted in Bygg & Fönster | Comments Off on Smarta myggnät för fönster